Category: Spanje

Juni 2017

Gran Canaria Gran Canaria Gran Canaria Gran Canaria Rotterdam Rotterdam Rotterdam Tongplaat

Gran Canaria

Eindhoven de gekste. Op zaterdag 17 juni 2017 in een uurtje rijden we relaxed naar Eindhoven Airport. Parkeerplaats P8 vinden we vlot en met een shuttle bus worden we naar… Read more »

Gran Canaria

Playa del Ingles Woensdagochtend 18 mei staan we vreselijk vroeg op om om 6 uur de vlucht van 020 naar Las Palmas Gran Canaria te halen. De bekende nek en… Read more »

Bezier

La Barceloneta Vrijdag 19 februari 2016 was in de laatste voorspellingen die wij hadden gezien een bewolkte misschien wel regenachtige dag. We plannen een aantal zaken, zoals Camp Nou, die… Read more »

Barcelona

Perpignan Woensdag 17 februari staan we op in Narbonne met een prachtige blauwe lucht. Maar wel weer ijskoud. We beginnen uiteraard met een Frans ontbijt en rijden dan weer secundair… Read more »

Najaarstrip

Het najaar is in het zuid westen van Frankrijk een ideale periode voor surfers. De watertemperatuur is prima, de temperatuur op het land kan vaak de vergelijking met goede Hollandse… Read more »

Saltar la ola

Met een tijdswindow van de woensdagavond voor hemelvaart tot en met 2e pinksterdag moet er een fatsoenlijke golf te scoren zijn tussen Brest en Gijon. Voorkeur heeft ons favoriete schiereiland… Read more »

Playa del Ingles

Afgelopen zaterdagochtend vroeg 12 sept weer naar Gran Canaria gevlogen. Wederom voor 8 dagen Playa, ditmaal in app. Las Arenas. Voor de dagindeling kan je het beste dit stukje lezen…. Read more »

Playa del Ingles

Een 9 daagse trip naar Playa del Ingles (Gran Canaria) geboekt en het werden ook 9 volle dagen! Zaterdagochtend 30 mei vertrokken we om 05.30 uur van Schiphol en landen… Read more »

Old skool trip Cantabria

Omdat de golfverwachtingen goed waren vertrokken Ed en surfmaat Frank op donderdag 9 april om 17 uur vanuit Dordrecht richting het zuidwesten van Frankrijk of het noordwesten van Spanje in… Read more »