Dordrecht

      No Comments on Dordrecht

Yangon

Dinsdag 13 december wandelen we weer door het ons vertrouwde en snikhete Yangon, een stad van meer dan vijf miljoen inwoners Dat betekent enorme files in de binnenstad en een enorme bedrijvigheid. De drukte proberen we te ontvluchten door naar het Kandawgyi Lake te wandelen.
Woensdag wandelen we vooral door de straten van het centrum waarbij de meeste straten een thema lijken te hebben. Er zijn straten met veel drukkerijen, straten waar alleen verlichting wordt verkocht, straten met ijzerwaren, etc. etc.
Donderdagochtend vroeg vliegen we via Dubai weer naar het saaie en grijze Nederland. Vanaf Schiphol met de NS gaat het in een goed uur naar Dordrecht. Een enkele reis van 16 euro per persoon, in Myanmar hebben we voor een deel van dat bedrag zo’n 15 uur in de trein gezeten. Gelukkig verzorgt onze buurman het laatste stukje van het station naar huis 🙂

Myanmar met zijn ontelbare tempels en enorm aardige mensen heeft indruk op ons gemaakt!

Leave a Reply