Category: Reisblog

Gran Canaria

Maandag 6 juni vliegen we van het drukke (voor Rotterdamse begrippen dan) Rotterdam Airport in een kleine 4,5 uur naar de luchthaven van Las Palmas op Gran Canaria. Het eiland… Read more »

Sevilla

Cadiz Donderdag 17 maart voor het eerst deze week de hele dag droog! Helaas kwam de beloofde zon nog niet door de wolken heen. We slenteren een groot deel van… Read more »

Cadiz

Costa de Luz Dinsdag 15 maart niet af en toe een plensbui, maar de hele dag door regen. Hier in Spanje zijn ze blij met de eerste regen dit jaar,… Read more »

Tarifa

Tabernas Zondag 13 maart staan we vroeg op en rijden over de autovia del Mediterraneo richting het oosten. Rechts hebben we zicht op de Middellandse Zee en links vooral veel… Read more »

Malaga

Anteguera Vrijdag 11 maart na het ontbijt rijden we Granada uit richting Anteguera. Dat is een goed uur rijden. In de omgeving van Anteguera wordt het weer bergachtig. In Anteguera… Read more »

Granada

Cordoba Nu denk je misschien dat we van stad naar stad rijden en vooral veel bier drinken. Dat klopt, maar we hebben natuurlijk ook oog voor de geschiedenis van het… Read more »

Cordoba

Sevilla Maandagmiddag 7 maart rijden we onder een stralende zon en 8 graden naar Eindhoven Airport (of is het Best Airport?). We worstelen ons door alle automatisering naar binnen. We… Read more »

Fuengirola

Cadiz Zondag 19 december is wederom een mooie dag. Na het ontbijt doen we onze korte broek en wandelschoenen aan en lopen de boulevard af richting het zuiden. Het strand… Read more »

Cadiz

Sevilla Vrijdag 17 december wandelen we na het ontbijt richting het centrum van Sevilla. Voor vandaag huren we fietsen. De ochtend begint weer fris, maar strak blauw. In de middag… Read more »

Sevilla

Granada Donderdagochtend genieten we nog een keer van het uitzicht over Granada tijdens het ontbijt. Het is weer strak blauw aan de hemel, alleen is het ochtends nog best fris…. Read more »

Granada

Rotterdam – The Hague Op woensdag 15 december zijn we om 5 uur ‘s ochtends op de Rotterdam – The Hague airport. Dat doet pijn, maar het wordt een prachtige… Read more »

Cadzand

Cadzand Vrijdag 5 november 2021 rijden we einde ochtend Brabant in. We houden richting Vlissingen aan en rijden door de ruim zes kilometer lange Westerscheldetunnel. Begin van de middag zijn… Read more »

Borger

Expeditie Drenthe

Het aantal reisuren dit jaar bleef tot nu beperkt tot eendaagse uitstapjes, zo werden o.a. de Bollenstreek, Drunense duinen, Zeeland en Goeree-Overflakkee onveilig gemaakt. Het is tijd voor een iets… Read more »

Dordrecht

Plage de Conches Donderdag 10 september en vrijdag 11 september zien er redelijk hetzelfde uit. Een groot deel van de dag brengen we door aan het strand Plage de Conches…. Read more »

Honfleur

Frankrijk Vrijdag 5 september begint onze eerste vakantie week van 2020! Een bijzonder jaar. Onze vakantie begint eigenlijk al donderdagavond wanneer we met de laptop op schoot plannen maken voor… Read more »

Mexico City

Oaxaca kust Maandag 25 november rijden we naar het noorden. Het plan is om de ruim 100 km naar de lagoon van Chacahua te rijden om daar vogels te spotten… Read more »

Puerto Escondido

Zipolite Je hebt ze overal op de wereld van die dorpjes als Zipolite. Er is niet veel te doen, geen schreeuwende reclames. Iedereen is relaxed. Op het strand lopen doorbakken… Read more »

Playa Zipolite

Hierve El Aqua Dinsdag 19 november rijden we naar Hierve El Aqua (versteende watervallen). Buiten Oaxaca rijden we over goede snelwegen richting de watervallen. Onderweg rijden we langs veel grote… Read more »

Oaxaca

Teotihuacan Zaterdag 16 november. Wat een dag, wat een mooi land! De ochtend in Teotihuacan is fris. Tijdens het ontbijt zien we een heleboel luchtballonnen boven de piramides hangen, een… Read more »

Teotihuacan

Houston Woensdagochtend 13 november zitten we om 6 uur in de auto naar Schiphol. Het is al lekker druk op de weg, sterker nog we belanden al vroeg in de… Read more »

Ikebukuro 3

Odaibo Dinsdag 21 mei was een echte offday. Het begon met stortregen en dat hield niet meer op, uitgerekend op de dag dat we met zijn tweeën op pad konden… Read more »