Dordrecht

      No Comments on Dordrecht

Plage de Conches

Donderdag 10 september en vrijdag 11 september zien er redelijk hetzelfde uit. Een groot deel van de dag brengen we door aan het strand Plage de Conches. Het is prachtig weer en er is ook een beetje surf 🙂
‘s Avonds eten we in La Tranche sur Mer. Het restaurant van Hotel Le Centre is ons favoriete restaurant geworden. Het grootste deel van de maaltijden bestaat uit vis 🙂

Fecamp

Zaterdag is het alweer tijd voor de terugreis. Het eerste stukje doen we zo snel mogelijk, het tweede deel rijden we toeristisch. Eind van de ochtend doen we boodschappen bij de Auchan in Le Havre. We lunchen in Fecamp. Fecamp ligt ten Noorden van Etretat en ligt ook ingeklemd tussen de krijtrotsen. Eigenlijk is het plaatsje leuker en groter dan Etretat. De boulevard en het kiezelstrand zijn groter en het heeft een eigen haven. Verder valt er in het dorp zelf veel meer te beleven. We zijn aangenaam verrast. Bovendien is het ook nog lekker weer voor een wandeling over de boulevard. We overwegen zelfs om een nachtje te blijven slapen, maar dat bewaren we voor een volgende keer.

Enthousiast geworden over Fecamp rijden we toeristisch door Normandië richting Lille, we rijden door een hoop “fleur” dorpjes. In Ronq doen we nog een korte stop om vervolgens naar huis te rijden. Eind van de dag rijden we Dordrecht binnen.

Leave a Reply