Category: Frankrijk

Dordrecht

Plage de Conches Donderdag 10 september en vrijdag 11 september zien er redelijk hetzelfde uit. Een groot deel van de dag brengen we door aan het strand Plage de Conches…. Read more »

Honfleur

Frankrijk Vrijdag 5 september begint onze eerste vakantie week van 2020! Een bijzonder jaar. Onze vakantie begint eigenlijk al donderdagavond wanneer we met de laptop op schoot plannen maken voor… Read more »

Capbretron

Normaal gesproken rijden we met zijn tweeën in oktober naar Zuid Frankrijk. De ultieme periode voor Sun & Surf. Maar ik kon op zijn vroegst 12 oktober pas afreizen. Frank… Read more »

Bezier

La Barceloneta Vrijdag 19 februari 2016 was in de laatste voorspellingen die wij hadden gezien een bewolkte misschien wel regenachtige dag. We plannen een aantal zaken, zoals Camp Nou, die… Read more »

Barcelona

Perpignan Woensdag 17 februari staan we op in Narbonne met een prachtige blauwe lucht. Maar wel weer ijskoud. We beginnen uiteraard met een Frans ontbijt en rijden dan weer secundair… Read more »

Narbonne

Villafrance Maandagochtend 15 februari rijden we rond 9 uur weg uit Dordrecht. Het is koud maar zonnig. Normaal gesproken rijden we na Antwerpen richting Lille en Parijs en dan richting… Read more »

Najaarstrip

Het najaar is in het zuid westen van Frankrijk een ideale periode voor surfers. De watertemperatuur is prima, de temperatuur op het land kan vaak de vergelijking met goede Hollandse… Read more »

Saltar la ola

Met een tijdswindow van de woensdagavond voor hemelvaart tot en met 2e pinksterdag moet er een fatsoenlijke golf te scoren zijn tussen Brest en Gijon. Voorkeur heeft ons favoriete schiereiland… Read more »

Seignosse

Vendee Eind september zijn er genoeg redenen om richting Zuid Fraukrijk te rijden. Goed weer, goede golven en natuurlijk de QuikPro France (onderdeel van de ASP-worldtour). Dinsdagavond 23 september 2014… Read more »

Tour de France

Eind september weer op surftrip richting Frankrijk. Doel natuurlijk zoveel mogelijk surfen, maar ook de QuikPro France te bekijken. Helaas waren de voorspelling voor de eerste dagen in Hossegor niet… Read more »