Category: Japan

Ikebukuro 3

Odaibo Dinsdag 21 mei was een echte offday. Het begon met stortregen en dat hield niet meer op, uitgerekend op de dag dat we met zijn tweeën op pad konden… Read more »

Ikebukuro 2

Asakusa Zaterdagavond vind ik met Marja nog een leuk restaurantje om lekker te eten. Restaurants hier in overvloed, alleen kiezen blijft lastig 🙂 Na het eten val ik als een… Read more »

Ikebukuro

Schiphol Donderdagmiddag ga ik met de trein naar Schiphol. Laat het nu net de middag zijn dat onze vrienden uit Ouderkerk ad Amstel hun kampioenschap vieren (hoe lang was dat… Read more »

Filmpje Nagano

Fotoserie Nagano: Jigokudani Yaen-koen, Snowmonkeys, Zenkoji tempel Meer Japan!

Narita

Nara Maandag 20 maart het bekende recept van treinen en rondkijken. Nu is Nara ons doel, de voormalige hoofdstad van Japan. Na Kyoto heeft Nara de meeste World Heritage Sites… Read more »

Osaka

Miyajima Vrijdag 17 maart stappen we om 8 uur op Kyoto station in de shinkansen. Even voor 10 uur stappen we uit in Hiroshima. Hier blijven we maar één nacht…. Read more »

Kyoto

Fushimi Inari Taisha Dinsdagochtend 14 maart staan we op met miezerregen en grijze luchten, zeg maar echt Hollands weer. Helaas zijn de met sneeuw bedekte pieken niet meer te zien…. Read more »

Nagano

Yanaka Ginza Zaterdag 11 maart gaan we met de trein van Okachimachi naar Ueno. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. Ueno is slechts 10 minuten wandelen. Eigenlijk is… Read more »

Tokyo

Helsinki Daar zijn we weer. Woensdagochtend worden we in de stromende regen afgezet bij het station door Lambert. Om 11.45u vliegen we in een kleine 2,5 uur met Air Berlin… Read more »